Anasayfa

Yeni Yazı

Katkılarım

İstatistikler

Katkıda bulun

Profil

Galatasaray 2021-22 Sezonu Transferleri – Gelen ve Giden Futbolcular

0 5 üzerinden
- Reklam -

Galatasaray 2021-22 Sezonu Transferleri, Galatasaray futbol takımının 2021-22 yaz ve kış transfer sezonlarında kadrosuna kattığı oyuncuların isimlerini, yaşlarını, maaşlarını ve ödenen bonservis ücretlerini kapsar.

Gelen Futbolcular

Yaz Transfer Sezonu

Bir önceki sezon averajla şampiyonluğu Beşiktaş’a kaptıran Galatasaray’da Mustafa Cengiz dönemi sona erdi. Cengiz, görevinden ayrılmadan önce Marcao Teixeira ve Fernando Muslera‘nın sözleşmelerinin yenilenmesini lüzumlu gördü. Bununla birlikte Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk Galatasaray’ın ilk yerli futbolcu hamleleri olarak ön plana çıktı.

- Reklam -

2021’de başkan seçilen Burak Elmas, Fatih Terim ile anlaştı ve transfer hazırlıkları başladı. Elmas dönemindeki ilk transfer Barış Alper Yılmaz oldu. Daha sonra sırasıyla Alexandru Cicâldău, Sacha Boey, Patrick van Aanholt, Berkan Kutlu, Victor Nelsson, Olimpiu Moruţan bonservis bedelleriyle; ve son olarak Gustavo Assunção kiralık olarak kadroya katıldı. Galatasaray bu transferler için toplamda €24.950.000 transfer ve kiralama ücreti ödedi.

Kış Transfer Sezonu

Sezonun ilk yarısında son derece kötü bir performans sergileyen Galatasaray Fatih Terim ile yollarını ayırdı ve kış transfer sezonunu yeni teknik direktörü Domenec Torrent ile geçirdi. İsmail Çipe’nin performansından memnun olmayan yönetim, Torrent’in önerisiyle Iñaki Peña’yı kiralık olarak kadrosuna kattı. Ardından Galatasaray’ın eski golcüsü Bafétimbi Gomis ile sözleşme imzalandı. Semih Kaya ve Erick Pulgar savunma ve orta saha bölgelerine yapılan takviyeler olarak göründü.

2021-22 sezonu genelinde Galatasaray’ın kadrosuna kattığı oyuncular hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için aşağıdaki tabloyu inceleyin.

- Reklam -

Görüş, öneri, şikayet ve iş birliği teklifleri için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.

İlgini çekebilecek gündemler

İçeriklerimizden haberdar olun

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
bunu boşver. şöyle yapalım. aşağıdaki kodu türkçe sayfasına yerleştireceğim. her şey aynı, yalnız dil değişecek ve Türkçe yapacağız. tüm kodu buna göre eksiksiz ve tam güncelle!