Anasayfa

Yeni Yazı

Katkılarım

İstatistikler

Katkıda bulun

Profil

Simla Türker Bayazıt kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

0 5 üzerinden
- Reklam -

Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde Ali Koç tarafından asil listede aday gösterilen Simla Türker Bayazıt kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Simla Türker Bayazıt kimdir?

Simla Türker Bayazıt, iş insanı. Doğum tarihi bilinmiyor ancak 70’li yılların başında doğduğu tahmin ediliyor. Eğitimini tamamladıktan sonra 1997-2013 yılları arasında Mutlu Akü ve Malzemeleri Sanayi A.Ş.’de görev yapmıştır.

- Reklam -

2004 yılında Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatirim Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilmiştir. 15 Temmuz 2013’te aynı şirkette Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almıştır. Türkiye’de kadınlara yönelik şiddetle mücadele ettiği çeşitli etkinlikler düzenlemiş ve belgesel gösterimleri hazırlamıştır.

Üyesi bulunduğu Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na 2018 Fenerbahçe Başkanlık Seçimleri sonrası girmiştir. FB TV’de çeşitli programlara katılmıştır.

Üyelikleri ve Görevleri

  • Türker Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi
  • Güntürksoy Turizm Yatırımları Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi
  • Fenerbahçe Spor Klubü’nde Yönetim Kurulu Üyeliği

25 Haziran 2021’de başkanlık seçimleri için açıklanan asil listede yeniden aday gösterilmiştir. Listede kendisinden başka şu isimler yer almıştır:

- Ansiklopedika Topluluğu'ndan -

Ansiklopedika Images

Telif hakkı bulunmayan yüzlerce ücretsiz ve yüksek kaliteli görseli keşfedin.

Görsel kütüphanesi

Asil Üyeler: Erol BilecikBurak Ç. KızılhanÖmer TemelliMehmet Dereli, Fethi Pekin, A. Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Hüseyin ArslanEsin Güral Argat, Nüket Küçükel Ezberci, Ahmet Ketenci, Alper Pirşen, Kemal Danabaş, Ruşen Çetin

Yedek Üyeler: Selma Altay Rodopman, Ömer Okan, Selahattin Baki, Bekir İrdem, İlker Dinçay, Özgür Özaktaç, Can Gebetaş

- Reklam -

Görüş, öneri, şikayet ve iş birliği teklifleri için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.

İlgini çekebilecek gündemler

bunu boşver. şöyle yapalım. aşağıdaki kodu türkçe sayfasına yerleştireceğim. her şey aynı, yalnız dil değişecek ve Türkçe yapacağız. tüm kodu buna göre eksiksiz ve tam güncelle!