Anasayfa

Yeni Yazı

Katkılarım

İstatistikler

Profil

2022 model Honda Civic Hatchback tanıtıldı! Hangi paketler var? Fiyatları nasıl?

0 5 üzerinden
- Reklam -

Japon otomotiv üreticisi Honda, 2022 yılında piyasaya sürülmesi beklenen Civic modeli için Hatchback paketini tanıttı. Honda’nın yeni Civic sedanını tanıtmasının üzerinden yaklaşık iki ay geçti ve şimdi hatchback modeli prime time için hazır hale geldi.

Beş kapılı model, şirketin Indiana’daki fabrikasında üretime geçmeden önce Civic Tour “Remix” sanal konseri sırasında tanıtıldı. Hatchback ilk kez Honda’nın İngiltere’deki Swindon fabrikasını kapatma kararının ardından Amerika Birleşik Devletleri’nde üretilecek.

- Reklam -

“Gelişmiş beş kapılı çok yönlülük” ve “sürüş için eğlenceli altı ileri manuel şanzıman” ile birleştirilmiş “Avrupa’dan ilham alan dış tasarım” vaat ediliyor.

Normal 2022 Civic Hatchback, daha sonraki bir tarihte yalnızca üç pedallı bir kurulumla gelen güçlendirilmiş Type R’ın temelini oluşturuyor. Avrupa’da, Civic Type R’nin Honda’nın son saf benzinli arabası olacağı iddia ediliyor.

Hatchback ve sedan gövde stillerinde sunulan çoğu otomobilde olduğu gibi, yalnızca arka direğin arkasında büyük değişiklikler olacak. Casus çekimleri, beş kapılı modelin, hatchback/liftback’li tüm otomobillerde olması gerektiği gibi, en azından bir seçenek olarak arka sileceği olacağını ortaya çıkardı. İç mekan, esasen dört kapılı modelden baz alınmıştır, ancak bu swoopy tavan çizgisi arkadaki baş boşluğunu yiyebilir. Sedan’ın artık eskisinden daha uzun olduğunu ve daha fazla arka diz mesafesi için 1.4 inç uzatılmış bir dingil mesafesi ile geldiğini görerek boyut olarak küçük bir yumru olacağı bekleniyor.

- Ansiklopedika Topluluğu'ndan -

Ansiklopedika Images yayında!

Telif hakkı bulunmayan yüzlerce ücretsiz ve yüksek kaliteli görseli keşfedin.

Görsel kütüphanesi

Otomobil tutkunları genellikle eskisini tercih ettiğinden, hatchback’in sedandan farklı bir şekilde akort edilip edilmeyeceğini görmek ilginç olacak. Motor seçenekleri aynı gibi görünürken, yani doğal emişli 2.0 litrelik bir ünite 158 beygir gücü ve 138 pound fit üretecek, turboşarjlı 1.5 litre ise 180 hp ve 177 lb-ft üretecek.

Kendin yap vites kutusunun yanı sıra, araçta muhtemelen bir CVT de mevcut olacak. Sedanlara kıyasla Hatchback’lerdeki tasarım farklılığı göze çarpıyor. Örneğin arka stop lambaları ve tasarımı oldukça farklı görünüyor. Bunun yanı sıra arkada geniş çaplı çift egzos kullanılarak araca bir RS havası katılmış.

Paketleri ve Fiyatları

LX’in 16 inç jantları var, EX-L’nin 17 inç’i ve Sport ve Sport Touring’in her ikisi de daha geniş 235 serisi lastiklere sahip 18 inç jantlara sahip. Honda, 2022 Civic hatchback için henüz fiyatlandırma yapmadı, ancak LX için en az 20 bin dolar aralığında başlaması ve yüklü bir Sport Touring için ise yaklaşık 30 bin dolar fiyatlandırma yapması bekleniyor.

Özellikler

  • 180-hp Turbocharged Engine*
  • 6-Speed Manual Transmission
  • 3-Mode Drive System with Sport Mode
  • Paddle Shifters
  • Bose Premium Sound System*
  • Wireless Apple CarPlay®* Integration for iPhone®*
  • Wireless Android Auto™ Integration for Android™ Phones*
  • 9-Inch Color Touch-Screen
  • Blind Spot Information System with Cross Traffic Monitor*
- Reklam -

Görüş, öneri, şikayet ve iş birliği teklifleri için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.

İlgini çekebilecek gündemler

bunu boşver. şöyle yapalım. aşağıdaki kodu türkçe sayfasına yerleştireceğim. her şey aynı, yalnız dil değişecek ve Türkçe yapacağız. tüm kodu buna göre eksiksiz ve tam güncelle!